Privé zwemlessen

Bent u op zoek naar privé zwemlessen van een ervaren en gepassioneerde zweminstructeur? Mijn naam is Tim Brydenbach, en ik ben hier om mijn expertise met u te delen, waar en wanneer het u het beste uitkomt.

Als gecertificeerd Trainer A bij de Vlaamse Zwemfederatie, met een achtergrond als Master in de Lichamelijke Opvoeding met specialisatie in Zwemmen, bied ik privé zwemlessen aan op verschillende locaties, waaronder Beerse, Nijlen en Herentals. Of het nu gaat om watergewenning voor de allerkleinsten, het aanleren van zwemslagen aan beginners, of het verfijnen van techniek voor gevorderden, mijn lessen zijn afgestemd op uw individuele behoeften en doelen.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om zwemlessen te volgen op locatie bij u thuis, voor uw gemak en comfort. Dit betekent dat u niet hoeft te reizen naar een zwembad, maar kunt genieten van professionele instructie in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Mijn doel is om u te helpen uw zwemvaardigheden te verbeteren, uw zelfvertrouwen in het water op te bouwen en vooral plezier te hebben tijdens het leerproces.

Interesse

Neem vandaag nog contact met mij op om uw privé zwemlessen zo snel mogelijk in te plannen en samen te werken aan uw zwemdoelen!

Kinginrin from WPKoi